RING OSS - 08-124 009 91

Målare Huddinge

RING OSS - 08-124 009 91

Målare Huddinge

Vår målare i Huddinge kan utföra många olika slags måleriarbeten, både utomhus och inomhus. När ni önskar er en ny färg och måla om källarlokaler, garage, golv, fönster, fasad, källare och tvättstuga, kan ni alltid kontakta vår skickliga målare i Huddinge. Vi kan hjälper er välja rätt golvfärg till material så som betong.

Fråga målare i Huddinge

Önskar ni måla om hemma hos er? Har det gått många år sedan ni målat och ni står osäkra på vad som behöver göras? Eller vet ni helt enkelt inte vilken färgnyans som passar i bostaden? Oavsett problemställning kan ni alltid kontakta våra målare i Huddinge som besvarar alla frågor!

Det krävs nämligen speciell kunskap för att veta vilka färger som fäster på betong och på fasader. Det kräver en annan slags färg än att måla trägolv. Våra experter och målare i Huddinge har denna kunskapen och utför alla typer av utvändiga och invändiga målararbeten som:

  • Trägolv
  • Väggar
  • Fönster
  • Dörrar
  • Karmar
  • Fasader
  • Betonggolv 
  • Tak 

Stor utveckling av färger

Är det så att ni vill måla en fasad med tegel, kan vi hjälpa er välja rätt silikatfärg till tegel. Våra professionella målare i Huddinge kan visa er vilka golvfärger som passar till badrum och vilka färger som isolerar våtrumsytor. Målarfärger som är anpassade att fungera på olika material, har utvecklats mycket den senaste tiden.

Därför kan vi med vår målarfärg se till att isolera våtrum i badrum och kök. Det gör att våra målare i Huddinge kan sprutmåla fasad och tak så att det inte ens syns att huset har haft en annan färg på fasad, fönster eller tak. På så sätt kan ett hus totalrenoveras med nya färger som bevarar material och förlänger hållbarheten.

Invändig målning av väggarna. 
Här har vi utfört invändigt måleri och utvändig fasadmålning.

 

Vi utför även golvmålning.Vi utför även golvmålning.

Anlita vår målare i Huddine för det måleri som ni önskar hos er! Boka offert med fasta priser hos oss!